Bestellen
Wilt u een of meerdere schilderijen bestellen?
Dat kan heel makkelijk via deze pagina.

Naar aanleiding van uw bestelling ontvangt u van ons een opdrachtbevestiging. Pas na ontvangst van de opdrachtbevestiging is uw bestelling aanvaard. Nadat u het bedrag overgemaakt heeft wordt de bestelling uitgevoerd. De levertijd is 2-3 weken omdat het handgeschilderde schilderijen zijn.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW. De schilderijen worden goed verpakt en verzekerd verzonden via TNT post. De verzendkosten binnen Nederland bedragen
6,75 voor pakketten tot 10 kg met een maximale afmeting van 100x50x50cm. Verzending naar landen in Europa is in onderling overleg mogelijk. Daarvoor gelden andere tarieven. De bestelling wordt van maandag t/m zaterdag bezorgd door TNT Post. Het verzekerde pakket wordt twee keer overdag bij u thuis aangeboden. Bent u dan niet thuis, dan vindt u een bericht in de brievenbus. Daarop staat bij welk postkantoor u de zending kunt afhalen. Hiervoor heeft u drie weken de tijd.
Voor T-shirts rekenen we geen extra verzendkosten.

Tevens is het mogelijk de schilderijen op te halen in Amstelveen. Dan worden er uiteraard geen verzendkosten in rekening gebracht. Als u ervoor kiest om de schilderijen zelf op te halen, geef dit dan aan in het bestelformulier bij "opmerkingen". Als de bestelling klaar is nemen we contact met u op.
Bestelformulier
Naam
Straatnaam +  nummer
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer
E-mail adres
Bestelcode(s) en aantal
Bijv: 1 x 1025 krab + 1 x 1400 schaap vrouwtje
Opmerkingen
Met bestellen gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.